Wat is de 4D Challenge?

  De 4D Challenge is een vierdaagse competitie, die sinds 2014 elke 2 jaar wordt georganiseerd door de Land Rover Club Holland in Nederland en aangrenzende landen. De eerstvolgende editie vindt plaats in 2018.

  Tijdens dit uitdagende evenement staan twee pijlers centraal: de Land Rover en persoonlijk fysieke vermogen. Het programma omvat onder andere de volgende elementen:

  • Survival runs: lange afstanden gecombineerd met het overwinnen van verschillende zware hindernissen
  • Kanoraces: met een speciale opdrachten onderweg
  • Mountainbiken: op afwisselende parcoursen
  • Land Rover trials: waarbij je wordt getest op rij- en navigatievaardigheden
  • Specials: hersenkrakers en groepsopdrachten

  Elke dag word je als deelnemer verrast door de organisatie die voor je doorzettingsvermogen telkens een nieuwe uitdaging heeft. Na de vier dagen zal één team de winnaar zijn.

  Voor wie is de 4D Challenge bedoeld?

  De 4D Challenge is bedoeld voor teams van twee personen die in het bezit zijn van een Land Rover en waarvan tenminste één persoon, lid is of wordt van de Land Rover Club Holland. De Challenge is geschikt voor elk type Land Rover. De auto hoeft niet over een lier of modderbanden te beschikken; het gaat om rijvaardigheid, navigatie en manoevreren. Het team moet laten zien de auto onder controle te hebben om punten te vergaren.

  Ook buitenlandse teams kunnen deelnemen aan de 4D Challenge.

  Wanneer is de volgende 4D Challenge?

  De 3e editie wordt gehouden van Vrijdag 21 tot en met maandag 24 juni 2018. Inschrijven is mogelijk, via deze website, in het voorjaar van 2017.