Geruchten rond Evoque Cabrio

Het is niet moeilijk om nog een kaskraker voor te stellen voor Land Rover. De Evoque is een doorslaand succes, en is grotendeels verantwoordelijk voor verkoop cijfers rond 300.000 in 2012. Het onderwerp kwam ter discussie op een Land Rover bijeenkomst voor de regio Azië-Pacific, met daarbij de ondersteuning van 'brand-director' John Edwards. 

 Maar dit bericht is uiteraard in tegenstrijd met de vorige verslagen, met als hoofd-argument tegen een productie Evoque Cabrio? Een gebrek aan interesse van het publiek... De Range Rover Evoque Cabrio concept werd onthuld op de 2012 Geneva Motor Show en zal niet in productie gaan, hoewel Land Rover weigert om de geruchten te bevestigen of te ontkennen. Onofficiële rapporten, die momenteel circuleren, beweren dat feedback vanaf het publiek Jaguar Land Rover beweegt om toch het in productie nemen van de Evoque Cabrio te overwegen. 

Land Rover Design Director, Gerry McGovern, was oorspronkelijk erg positief over het maken van een cabriolet versie van Evoque toen hij eerder zei: "De Evoque leent zich prachtig aan het idee van een cabriolet. Het gaat dan niet om een traditionele converteerbare ontwerp - in plaats daarvan hebben we gewerkt met het balanceren van de lijnen van de Evoque om zijn kenmerkende vorm te behouden en iets te creëren dat uniek is en, naar onze mening, zeer wenselijk". Het gaat Land Rover alleen maar goed sinds het startsein voor de Range Rover Evoque in 2011, met recordomzet voor de kleine Range Rover. Een Evoque Cabrio zou het goed doen tussen de 'urban-chic', maar het gerucht luidt nog steeds tegen het in productie nemen van een droptop Land Rover. Hoewel, met de 2013-2014 autoshow seizoen op de horizon kunnen we een definitief antwoord binnenkort verwachten. (bron: autoblog, caradvice) 

 

Type artikel: 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Volgende event

Gebruikerslogin