Long Wheelbase debuut in LA

Land Rover toont weergaloze, ultieme luxe met het debuut van de 'lange wielbasis Range Rover Autobiography Black' op de autoshow van Los Angeles. 

De Range Rover met lange wielbasis biedt het ultieme alternatief voor een LWB vier-deurs luxe auto. Beenruimte is toegenomen met 186mm voor de tweede zitrij en de zittingen kunnen tot 17 graden achterover leunen met de 'Executive' stoelen-pakket om op superieure niveaus van binnenruimte en comfort te bieden.

De Range Rover Autobiography Black is ontstaan mede door de wens van onze klanten voor meer keuze en exclusiviteit. Hij levert een hogere mate van luxe met een unieke design afwerking, nauwkeurige lederen detaillering en ook nieuwe functies om een onderscheidende specificatie en subtiel karakter te geven, zowel binnen als buiten. Ultiem comfort en extra functies zijn duidelijk aanwezig met het 'Executive Class' pakket met twee volledig instelbare individuele zitplaatsen en een opnieuw ontworpen middenconsole met lederen, elektrisch verstelbare tafels, geïntegreerde USB aansluitingen, verbeterde opberging en verlichting op maat. 

De Range Rover Autobiography Black is ontwikkeld door Jaguar Land Rover's Engineered To Order(ETO) divisie om een ​​ongeëvenaarde combinatie van all-terrain prestaties, luxe en design te leveren en zal leverbaar zijn vanaf maart 2014 in standaard en lange wielbasis.

Type artikel: 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin