LR Experience China

Wie kan goed vertalen vanuit het chinees? Zeker niet makkelijk, maar ik heb toch een poging gedaan (voor de lol) om een indruk te geven van het Land Rover Experience in China... De ontdekking van de schoonheid van de natuur en het verkennen van ´onbekende´ terrein. Daarnaast verblijven in een ontspannen, comfortabel hotel.Gelegen aan de rivier de Qiantang in Hangzhou kunnen gasten vertoeven in InterContinental Hotels Hangzhou en samen met Land Rover een ontdekkingsreis aangaan, niet alleen culinair maar ook door de bergachtige omgeving en daarbij de verfijnde en elegante interieurs van een ​​hele nieuwe generatie Range Rover ontdekken. Krachtige prestaties, off-road passie en het plezier van het reizen in uitdagende terreinen.

Vanaf de eerste dag van de reis die bekend staat als de "Golden Goal" zullen de gasten de rustige privacy en ruimte beleven achterin een Range Rover terwijl ze de drukte van de stad achter zich laten, een prachtige manier om van de chique stijl van de nieuwe RR te genieten. InterContinental Hangzhou heeft zeven verschillende stijlen van restaurants waar u kunt genieten van gerechten van traditionele westerse gerechten maar ook Kantonees, Huaiyang en lokale gerechten en andere lokale delicatessen; ook is er een fulltime 24 - uurs restaurant buffet. Daarbij komt wijn van wereldklasse uit de wijngaarden in eigen bezit. De chefkok combineert zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en kooktechnieken om gerechten voor te bereiden die de gasten imponeren. De vergelijking met de nieuwe-generatie Range Rover is niet moeilijk met de voortreffelijke materialen van topniveau. Bijvoorbeeld drie soorten hoogwaardig leer, die bijna alle oppervlakken van een Range Rover bedekken zoals zetels, dashboard, deuren en hemel, en ze maken gebruik van geavanceerde technieken zoals fraaie dubbele stiksels waarvan de hechtdraden in de lengte worden gerangschikt en textiel, dikte en materiaal gespecificeerd worden door Land Rover deskundigen. Deze preciesie is er alleen om te zorgen voor ultieme plezier voor de inzittenden.

De volgende dag van het "avontuur" hoor je de motoren van de nieuwe generatie Range Rovers brullen, en vertrekken we van het Intercontinental Hotel in Hangzhou. Onderweg door de "Cityscape" kun je door middel van het full-size Range Rover elektrisch panoramisch zonnedak genieten van een blauwe hemel en van de stad die boven je hoofd torent. Het brengt ook een nieuw concept: reizen in echte luxe is niet alleen beperkt tot het luxe vervoermiddel zelf, maar ook met de 'geest van exploratie'.

Na aankomst in Huzhou Land Rover Experience Centre wordt de Land Rover off-road geest volledig vrijgegeven. In dit geval alle soorten off-road ervaringen geïntegreerd in de natuurlijke omgeving, zodat elke gast de sterke prestaties van een Land Rover kan ervaren. Plaats nemen in de nieuwe generatie Range Rover met hoge zit biedt meer open perspectief en brengt een gevoel van de controle. In het terrein helpt het geavanceerde Hill Descent Control systeem gasten om de bijna 45 graden steile, korte helling te bedwingen, alsook glibberige rotsen en stromend water. Het tweede-generatie Terrain Response System® en tot 900 mm doorwaad-diepte geeft de chauffeur de vrijheid om de prachtige natuurlijke schoonheid te beleven. In de laatste "Challenge Tour", biedt de ligging van de InterContinental Resort Lake voordelen met twee soorten schattenjacht: 'Challenge' en 'Lakeside Golfswing'. Een leuke wedstrijd om de ervaring af te ronden, genietend van de meest complete reiservaring. 's Middags komt de driedaagse ontdekkingsreis ten einde en worden de gasten in gepaste stijl naar huis vervoerd in de nieuwe Range Rover.

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin