Start Off-Road - en waarom ook niet?

In Engeland bied Land Rover een unieke nieuwe rijprogramma voor jongeren. Het plan maakt het mogelijk voor 11-17 jarigen om achter het stuur te kruipen van een Range Rover Evoque en daarmee ervaring te krijgen met off-road rijden, en leert ze daarbij vaardigheden en technieken die ze dan goed kunnen gebruiken als ze later hun rijbewijs halen. 

De deelnemers hebben de kans om rijvaardigheden onder de knie te krijgen waaronder: basics zoals sturen, remmen en achteruitrijden, evenals meer geavanceerde vaardigheden zoals heuvels beklimmen en afdalen, sloten en richels oversteken, sporen volgen, nat gras en modder, en zelfs het oversteken van water beleven. Statistieken tonen aan dat jongere bestuurders gemakkelijker nieuwe vaardigheden oppikken en staan ​​meer open voor het leren van goed rijgedrag. Door ze de basis kennis in een vroeg stadium aan te leren is het te hopen dat ze waardevolle ervaring zullen krijgen voor later in het leven. Elke student krijgt een persoonlijke logboek waarin de voortgang wordt vastgelegd, zodat ze de opleiding kunnen voort zetten op meerdere locaties. 

De cursus is uniek doordat het onschatbare kennis meegeeft aan de studenten maar ook biedt het jongeren de kans om de befaamde vermogen van de Range Rover Evoque te ervaren. Elke Evoque is uitgerust met dubbele besturing voor de veiligheid, evenals een automatische versnellingsbak, en een toegewijd team van instructeurs staat klaar om de deelnemers door elk scenario te loodsen. Ouders kunnen ook deelnemen aan de activiteit. Proefcursussen worden uitgevoerd op vier locaties in het Verenigd Koninkrijk. David Saunders, General Manager Land Rover Experience, voegt toe:" De Land Rover Start Off-Road programma is ontworpen om jongeren iets unieks te bieden, dat zij meestal niet in staat zou zijn om te ervaren. Niet alleen is het een leuk dagje uit, het leert jongeren ook onschatbare vaardigheden voordat ze een zelfs een rijbewijs krijgen. Het geeft ze vertrouwen, geeft hen een voorsprong en moet naar betere rijvaardigheid leiden in de toekomst." Voor een beetje achtergrond: startoff-road.com

Type artikel: 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Volgende event

Gebruikerslogin