Teams Extreme Team Trophy

En de winnaar is.... Team SWAD! Van harte gefeliciteerd heren. 

Deze foto is beschikbaar gesteld door Martin Brink. Meer foto's van het evenement zijn te vinden op www.terrein.nu (http://www.terrein.nu/Actualiteit/LRCH-Team-Challenge-bonus-) Eindresultaat:

  De winnaar van de tombola was Kevin Noorlander. Zijn prijs was een rondrit in de race auto van Elephant off-road: 

 

 Team 1: Roan 4x4 Team Roan4x4 bestaat uit Anton van Asseldonk ( groene 90 ,200TDI ), Robert van Asseldonk (witte 90 ,TD5 ) en Eric Gijsberts ( witte buggy 200TDI ) de laatst genoemde twee zijn de organisator van de Roan4x4 Warrior challenge (www.4x4offroadchallengesport.nl) ze rijden en organiseren 6 wedstrijden per jaar.De auto van Eric is in 2013 gebouwd en in 2014 weer verbouwd en die van Robert in 2014 beide zijn ook nog in de testfase en er worden nog steeds verbeteringen aangebracht. Team Roan 4x4 rijd nu ongeveer een jaar of 10 challenge vroeger in de Liebregts challenge , Anton rijd wegens tijd gebrek niet meer zoveel als voor heen. 

  Team 2: Cookswell Jikos team Personalia en offroad CV Driver:                 Rob Noorlander  (90” 200TDI)Copiloot:             Kevin NoorlanderRob heeft ruim 24 jaar offroad ervaring.Deelname in het verleden aan diverse internationale  events zoals: Webster Throphy en Warn Winch Challege Driver:                  Jeroen van der Berg (90” 200TDI)Copiloot:              Erik De RuiterJeroen ruim 15 jaar offroad ervaring en driver Croatia trophy 2011.Erik ook ruim 15 jaar ervaring en 3 keer als copiloot Croatia trophy. Driver:                  Pascal Wedel (Discovery 300TDI)Copiloot:              Tom ThomsonPascal ruim 10 jaar ervaring en als Copiloot Croatia trophy 2011.Tom sinds 2 jaar bij de offroad commissie en rijd sinds zijn 14e.  Het gehele team is lid van de offroad commissie.  Team 3: SWAD team Team SWAD bestaat uit: Een Serie 2a trayback op een ingekort rangerover chassis met een 200tdi. Met als bestuurder Tjarko Ockers en als bijrijder Mariska Bergervoet. Ge- / verbouwd in 2009 om in 2010 de Croatia Trophy te rijden. Dan is er de pickup Discovery 3,9i automaat. De bestuurder hiervan is Huub Ockers en de bijrijder is Ate Jacob Oenema. Begonnen als standaard auto, vrij snel verbouwd naar 35-ers en later nog een keer ‘gepickuped’. Als laatste dan de 90 met 300tdi automaat. Bestuurder Sybolt Bruinsma en bijrijder Lennard Heida. Gebouwd / samengesteld in 2012 om in 2013 weer de Croatia Trophy te rijden. De liefde voor Landrover is ontstaan bij de familie Ockers en blijkt behoorlijk besmettelijk te zijn.Het deel serie 2a is nog een restant van een auto welke al tientallen jaren in de familie is.Al het onderhoud en modificaties worden in eigen beheer gedaan, dit is naast het rijden een groot deel van de hobby.Rijden doen we voornamelijk bij de Noordelijke4wdchallenge, 4x4 het Noorden en natuurlijk LRCH. De team naam SWAD staat voor Strange With A Disco.De Strange is de bijnaam van de trayback en destijds bij het ontstaan van de naam was de 90 nog een Discovery.Nu met de Discovery als derde auto is de naam nog steeds van toepassing. 

 Team 4: 3 Provinciën TeamAndré Kuijt en Niels Vaandrager zijn al jarenlang recreatief aan het offroaden in NL, Duitsland, Belgie en noord Frankrijk, ook regelmatig naar de LRCH offroad evenementen. Daarbij al jaren de droom om een keer de Croatia Trophy te gaan rijden. Nu dan toch de knoop doorgehakt en een auto serieus aan het opbouwen om verschilllende Challenges te gaan rijden en deel te gaan nemen aan de Croatia 2015. De LRCH extreme challenge word voor ons de eerste test van de auto. Dus we zijn benieuwd.' 'Hallo, ik ben Jeroen Kersten en ik ben sinds enkele jaren actief in de autosport. Samen met mijn zoon ben ik al een aantal keer in Fursten forest geweest om ervaring op te doen. Nu willen we een stap verder zetten en zoeken we meer uitdaging. De LRHC extreme challenge leek ons hiervoor erg geschikt.' Hoi, mijn naam is Thijs Kersten, sinds een jaar of 3 heeft het 4x4 rijden mijn interesse en gelukkig voor mij is dat erg besmettelijk gebleken. Samen met mijn vader rij ik zoveel mogelijk terrein. Het is voor het eerst dat we mee gaan doen aan een challenge en ik heb er erg veel zin in.' Sander den Teuling (oranje 90, 200tdi) en bijrijder  Jeroen den Teuling.Beide broers hebben het off road rijden al vroeg in hun jeugd meegekregen van van hun Pa.Deelgenomen aan een aantal trophys.(Pomerania/Belgium rally race) en willen de ervaring nu wat uitbreiden met een stukje "challenge".

 Team 5: Sons 4x4/Muddog Team Joost Versantvoort/Koen van Hapert - Silvester Kuiper - Pieter de Kamper/John Jongeneel Team 6: Sand and Stone Team Land Rover 90 met tgv 2.8 lDriver: Robbert Janssen eigenaar van auto bedrijf Robbert Janssen in Etten-leur.Werkt heel zijn leven al met landrovers en gaat nu eens achter het stuur zitten.Co- Driver:  Geert Martens heeft al veel wedstrijd ervaring in o.a.  webster trophy, Croatia trophy en  NK challenge. Nu organiseert hij reizen naar de Sahara in Tunesië, maar ook in Polen organiseert hij modder- en sneeuwreizen. (https://www.facebook.com/sandandstonetunesie) Maar deze keer is hij niet achter het stuur te vinden, maar gaat een nieuwe uitdaging aan als co-driver. 
 Land Rover 90 td5Driver: Gertjan Smits
:Ik heb net zoveel offroad ervaring zolang ik het rijbewijs heb.
 Waar ik al ben geweest ben met een 4wd Spaarnwoude, Miedzyslesie Zuid Polen, Joinville Frankrijk, Ardenne België, Wales Brecon Becons, Amerika Death Valley. Mijn favoriete terrein is meters sneeuw, daarom jammer dat we geen sneeuwkettingen mogen gebruiken.
Co-driver: Willem Bongers is 53 jaar jong, woonachtig in Breda, werkzaam als badkamer installateur, heeft sinds 2008 het Land Rover virus te pakken en rijdt een Defender 90td5. Land Rover 90 300tdi
Driver: Jerry van Marion
Co-driver: Bert Ooms
 Na jaren deel te hebben genomen aan diverse off-road evenementen wordt het nu eens tijd om de grenzen te verleggen. 

 Team 7: The oldies De oude knarren van de club gaan het ook proberen... Wij kondigen aan, Simon v/d Velde, Peter Arends, Ge Hofenk, Paul van der linde, Gerard Havekes en Mark Kruijer. Zij gaan voor de eerste plaats, dus we verwachten veel van dit zeer ervaren team. Team 8: WiWo 4x4 Land Rover 90 met Rob Miras achter het stuur en Jasper Tobias als hard werkende bijrijder. Auto 2 is ook een Land Rover 90, met Fulco Stallman als bestuurder en misschien nog wel harder werkendere bijrijder Wojtec Rysula. Auto 3 is, nu niet meer verrassend, ook een Land Rover 90. Brian de Jong bedient het stuur en zij vader moet het echt zware werk opknappen.  De Offroad Commissie komt binnenkort met meer team nieuws!!! 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin