Verslag Offroad dag Landsard

Iedereen heeft weer kunnen genieten van het, door de Offroad commissie, uitgezette parcours op de Landsard. Door de regen van afgelopen week was het bosrijke terrein behoorlijk nat. Toch was het ook voor de beginnende terreinrijder mogelijk om een leuk rondje te rijden. 

        

 De Landsard heeft door z’n vele routes een “ hoog kijkgehalte” voor iedereen. Het is daarom leuk om te zien dat auto’s die vast kwamen te zitten er door vele toeschouwers  probleemloos weer “uitgepraat” werden. Mede dankzij het prachtige weer was de opkomst op de Landsard  prima. Er kwamen 176 auto’s opdagen.                                                                

 In de club tent konden de leden genieten van de door de Offroad verzorgde catering. De broodjes worst en de herfst paddenstoelen maaltijd vonden goed aftrek.                                                          

 De heuvel waar de club tent op stond bood een prima uitzicht op het parkeerterrein waar het erg modderig was.  Veel leden hadden al moeite om met hun auto de koffie te bereiken. Dit leverde leuke kijkmomenten voor de bezoekers van de club tent op.De Offroad commissie hoopt dat ze nog lang gebruik kunnen maken van dit leuke en gevarieerde terrein in Eindhoven/Veldhoven en bedanken alle leden die deze dag bezocht hebben.    

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin