Verslag Offroad dag Oirschot

Oirschot 2015 weer een succes Vorig jaar was de LRCH voor het eerst te gast bij Defensie op het militaire terrein in Oirschot.  Dat was een succesvol evenement. In meerdere opzichten. Want naast een geslaagd evenement leverde dat jaar ook de goedkeuring van Defensie op.  Toegang tot militaire terreinen wordt alleen verleend als de regels strikt opgevolgd worden. 

 Dat gebeurde en daarom waren we dit jaar weer welkom in Oirschot.  Na een regenachtige zaterdag volgde een heldere zonnige zondag. De regen van de voorgaande dag had voor wat modderpoelen gezorgd maar het meest hemelwater was inmiddels weggezakt in de zanderige ondergrond. 

 Het oefenterrein in Oirschot is heel uitgestrekt. De offroad commissie had een mooie route uitgezet over de aanwezige paden. Waar op weekdagen de rupsvoertuigen voorbij stuiven kon je nu ruim 200 Land Rovers zien rijden. 

 De routes waren voornamelijk als ‘blauw’ gemarkeerd. Goed te doen dus voor elke standaard Land Rover.  Voor de meer ervaren rijders waren er ook wat moeilijkere proeven geprepareerd.

Het terrein in Oirschot is een ideaal terrein voor de beginnende terreinrijder. De overvloed aan ruimte maakt het mogelijk om rustig de mogelijkheden van de auto te leren kennen zonder dat je ook maar iemand in de weg zit.Een compliment aan de commissie voor weer een perfect georganiseerd evenement!

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin