Water worstelen in Markelo.

Het dagevenement in Markelo 2014 zal de boeken ingaan als een uitermate nat evenement. De Offroad Commissie heeft gelukkig op zaterdag nog droog kunnen uitzetten. Omstreeks middernacht begon het te regenen en het is niet meer droog geweest tot op het moment dat alles weer was opgeruimd.Hierdoor veranderde de op zaterdag uitgezette baan in een ernorm kanalen stelsel. Hier konden de ca. 160 aanwezige leden naar hartelust spelen.De eerste heuvel in het parcours was voor velen al een behoorlijke uitdaging. Er ontstond hier dan ook file van wachtende Land Rovers.

 Eenmaal in het terrein was er ruimte genoeg om iedereen leuk te laten spelen. Soms moest er naar een beetje hulp worden uitgekeken.

 Zelfs Fred kon de inschrijving eens overlaten aan anderen en met zoon Floris de Disco weer eens in het terrein gaan testen. Vol trots en verbazing vertelde hij later dat de auto het nog best deed op versleten banden.

 Ondanks het weer hebben de deelnemers aan het Markelo evenement weer een gezellige dag gehad. Dit mede door de aanwezigheid van de uitstekende catering en de gezellige clubshop. De Offroad Commissie bedankt iedereen voor hun komst naar Markelo en hoopt weer veel leden terug te zien op ons volgende Offroad evenement in januari in Heerde. De Offroad Commissie.

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin