Campismo Rural Quinta d'Alijó

Ongedwongen vakantie vieren in Noord-Portugal!Campismo Rural Quinta d’Alijó is een kleinschalige goed uitgeruste familie camping van zo’n 6 ha voor zowel rustzoekers als avontuurlijke kampeerders. De unieke ligging aan de rand van een van de grootste natuurgebieden en de omgeving maken deze plek bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers en wandelaars.  Ook voor meer avontuurlijke vakantiegangers zijn er legio mogelijkheden en in het bijzonder voor liefhebbers van 4×4’s. De camping biedt veel mogelijkheden voor zowel tenten, caravans en dak-tenten, maar ook voor campers zijn er de nodige plaatsen voorhanden.Voor de vakantieganger die wat meer comfort wil zijn er een aantal kleine en grotere houten vakantiebungalows beschikbaar voor verhuur variërend van 4 tot 8 personen.Buiten een groot zwembad met poolbar en een ontspanningsruimte voor de kinderen, zijn er een Bar en een restaurant aanwezig. Uiteraard is de WIFI niet meer uit onze maatschappij weg te denken en is deze gratis beschikbaar. Kortom voor elk wat wils.dus:

  • fijn zwembad
  • gratis WiFi,
  • goede sanitaire voorzieningen
  • uitstekende mogelijkheden voor sportieve ontspanning of inspanning
  • vele excursie-mogelijkheden
  • ongedwongen sfeer

Alle mogelijkheden voor een plezierige  en afwisselende vakantie in de prachtige natuur.De streek leent zich uitstekend voor wandelen, terrein-rijden of uitstapjes naar een van de vele leuke dorpjes of plaatsen in de omgeving. De sfeer is ontspannen.Het alles mag, niets moet principe lijkt hier te overheersen… Hier kun je heerlijk relaxen of juist avontuurlijk bezig zijn.Op het terrein van Quinta d’Alijo verblijft u in een geheel ontspannen sfeer in een comfortabele houten bungalow of in uw eigen (dak)tent of caravan.

  • Geen vastomlijnde kampeerplekken, maar kamperen op de plek die u wilt.
  • Geen overvolle terreinen, maar volop rust en ruimte in een prachtige omgeving.
  • Geen activiteiten teams die uw kinderen vermaken, maar volop gelegenheid om zelf te spelen.

De hoeveelheid avontuur of activiteit bepaalt u geheel zelf.Het terrein dankt zijn naam aan de reeds enkele eeuwen oud zijnde boerderij genaamd ‘Quinta d’Alijó’. Dit type boerderij is voor deze streken karakteristiek. Met respect voor de originele/traditionele bouw is het omgebouwd tot het hart van het park. In de boerderij zijn diverse voorzieningen gehuisvest, zoals een kantoor, bar annex restaurant en een ruimte met allerlei (speel) faciliteiten voor (grotere) kinderen.In het achterste gedeelte van het gebouw is de sanitaire ruimte aangebracht.Het terrein van de Quinta is ca. 6 ha groot. Het beslaat een kleine berg die tot een rustieke natuurlijke kampeer locatie is verworden. Er zijn zowel beschutte als zonnige plaatsen voor tent of caravan.In de loop der jaren is het terrein een waar vogelparadijs geworden. Waar in het begin geen vogel te vinden was, zijn nu diverse nesten van broedende vogels waargenomen. De Quinta biedt de dieren een veilige en rustige leefomgeving. U zult ’s ochtends getrakteerd worden op een waar vogelorkest. 

Email: 
olavwiggers@gmail.com
Website: 
http://www.camping-noordportugal.com
Mobiel nr: 
06-53324402
Contact persoon: 
Olav Wiggers

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin