Show Your Card

Technisch Onderhoudsbedrijf Raymond Seiger

-Technisch onderhoudsbedrijf met reeds meer dan 20 jaar ervaring in het autovak.-Alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan uw Land Rover.-No nonsens en direct contact met de klant.-

Huur je vouwwagen

Verhuur van (Camp-Let) vouwwagens.

Jansen Laro Parts

...

Lifestyle & Buitenwinkel De Bokkesprong

 Op vertoon van uw lidmaatschap ontvangt u 10% korting op Fjällräven. Als u via de webshop een bestelling plaatst met de codeLRCH2013 wordt de korting automatisch verrekend.

Jager Auto Purmerend

Als Dealer zijn wij de specialist bij uitstek voor het onderhouden van een Land Rover.

Defendershop

 U kunt bij ons terecht voor (APK)- onderhoud, onderdelen, advies, (4x4)accessoires en outdoor en vakantie producten. Op vertoon van uw LRCH pas, 5% korting op al het uit te voeren onderhoud in onz

AK Maritime Service

AK Maritime Service.

Marvic Web Design "Your Online Adventure"

Wij hebben de nieuwe LRCH website op Drupal gemaakt, en werken graag met LaRo-liefhebbers!Het maken van een website is ook een avontuur ... online! 

Active Drive

Active Drive is door jarenlange ervaring de expert op het gebied van unieke, exclusieve en avontuurlijke 4x4 uitdagingen.

QVIST Outdoor Cooking

 QVIST Outdoor Cooking Voor de avontuurlijke buitenkok.Wij bieden de avontuurlijke buitenkok de materialen die hij nodig heeft voor een dagtocht, een lang weekend of een expeditie.

JANSEN LARO PARTS

5% korting op alle service & onderhoudsdelen op vertoon van uw LRCH clubpas. 

4x4 Verbeek

Gaat u met uw Land Rover op vakantie? 4x4 Verbeek is dé Land Rover Specialist van Oost-Nederland.

Autrans Lunteren

Al 30 jaar heeft Autrans een onberispelijke reputatie die staat voor kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, service en innovativiteit. Op onze versnellingsbakken ontvangt u 10% korting op

Autrans Tilburg

Al 30 jaar heeft Autrans een onberispelijke reputatie die staat voor kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, service en innovativiteit. Op onze versnellingsbakken ontvangt u 10% korting op

AG All Wheel Service

Welkom bij AG All Wheel Service  Bij AG All Wheel ServiceFacebookLogo bent u op het goede adres voor al uw Land Rovers (oud en Nieuw) Of andere 4x4's zoals Toyota en Unimog.

Roan 4x4

Leveranciers van Warrior winches en andere onderdelen en accessoires voor je Land Rover. Tevens zijn wij de organisator van de 4x4 offroad challenge sport.   

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin