Leesplezier nummer 3

Locatie

Nederland
52° 10' 50.4084" N, 5° 19' 2.5788" E
NL

LRCH Magazine 3 Vakantie!

Voor je ligt alweer het derde magazine van 2017. En ook deze keer staat het blad weer vol met jullie bijdragen. 

In bijna ieder magazine vragen we jullie om je belevenissen met je Land Rover in te sturen. En dat doen jullie!  Dank daarvoor, het maakt een clubmagazine ook echt een clubmagazine. 

In dit nummer kun je een paar mooie voorbeelden vinden. Niet alleen reisverslagen. Patrick Duisters bouwde zijn eigen Land Rover tot in detail na op schaal. Het resultaat is verbluffend te noemen. Het leverde ook een heel lezenswaardig verhaal op.

De introductie van een nieuw model Land Rover is altijd een mijlpaal in de geschiedenis van het merk. Norbert Duijvelshoff en Marcel Vonk woonden de introductie van de nieuwe Velar bij.  In dit nummer lees je daar alles over.


Als dit blad in de bus valt is het bijna zomer. Misschien ben je al op vakantie geweest, misschien ga je binnenkort.

Hoe dan ook, maak er een mooie zomer van. En mocht je iets leuks beleven meet je Land Rover; laat het ons weten zodat we er in dit blad verslag van kunnen doen.

Veel leesplezier!

Paasweekend Fürstenau

We hadden er allemaal weer zin in, ons eerste kampeerweekend van het jaar. Dus, vrijdagmiddag maar gesnipperd en de 90 gecontroleerd en hier en daar wat bijgevuld. De Eriba caravan aangehaakt en met een rustig gangetje richting Fürstenau gereden.

  

 

 

 

 

 

Mijn modelletje XXL ...

RC-replica van Defender 110 ‘Black Bear’ 
Mogelijk heeft u hem al gespot op de 4x4 Vakantiebeurs, de radografisch bestuurbare ‘replica’ van de echte Defender genaamd Black Bear. In dit artikel geven we wat meer achtergrond en inzicht in (technische) details van deze RC-auto om zodoende een idee te geven waar toch die 175 uren werk in zijn gaan zitten...

 

 

 
 

De Land Rover RR P38 2000 Equinox Tweeling

Welk verhaal schuilt er achter deze twee prachtige ‘Oxford Blue Twins’?

Een van de meest idealistische kenmerken van een vereniging is natuurlijk om de clubleden met elkaar in contact te brengen op basis van gezamenlijke interesses. In ons geval is dat uiteraard de iconische Land Rover in al haar verschijningen.

En zo was het dat de ‘voor en door leden’ slogan de reden werd dat wij de noodoproep van Marlies over de P38 alert in het clubblad nr.6 2016 ter hand hebben genomen.

De recente ontdekking van de RR P38 tweeling met de kentekens 65- én 66-FZ-GF wilde we delen met anderen. LRCH-lid Willem Jan Holtslag uit Almere zocht hulp bij het herstel van zijn navigatiescherm en LRCH-lid Aldert Boonstra uit Barneveld bood aan te helpen.
Wat schetst onze verbazing? We rijden beiden een Range Rover P38: mijn kenteken is 65-FZ-GF en het zijne 66-FZ-GF! Wie o wie heeft deze Range Rovers ooit gelabeld?

Een clubblad is pas een LRCH magazine als ...

We zijn altijd op zoek naar nieuwe verhalen (vooral de sterke), reis- en andere verslagen, belevenissen en wetenswaardigheden van u met uw Land Rover!

We zien uw stuk, hoeft niet lang te zijn (max. 600 woorden) en foto’s (zo groot mogelijk) graag tegemoet!
Stuur het aan: redactie@lrch.nl