"de witte wieven nacht"

Datum: 
zaterdag, 11. november 2017 - 18:30

Na het succes van de herintroductie van de Nachtrit vorig jaar hebben we besloten deze te prolongeren... zaterdag 11 november is het weer zo ver, de jaarlijkse LRCH nachtrit.
Dit jaar zullen we ons begeven in het oosten van het land, in de streek van "de witte wieven", mythische wezens, in vrouwelijke vorm, gehuld in witte gewaden die soms als goedaardig, soms als kwaadaardig beschreven worden... Witte nevelsluiers die boven de weilanden hangen worden hier ook wel witte wieven genoemd…wie weet zijn er witte wieven op pad deze nacht…

Bij het vertrekpunt wordt u ontvangen met koffie en een plaatselijke lekkernij, na inschrijving mogen de deelnemers  met tussenposen starten, dit om de omgeving minder te belasten en eenieder de kans te geven zelf de (puzzel) rit te rijden. De rit voert u langs mooie wegen en paden door oostelijk Nederland richting de Duitse grens. Op het eindpunt zullen we u ontvangen met een "midnight snack" .

Meedoen aan de rit is gratis.

Voor wie daar gebruik van wil maken is er, tegen een vergoeding, gelegenheid om te kamperen op de camping waar we het eindpunt ingericht hebben. Er is een klein toiletgebouwtje beschikbaar zonder verwarming met een aantal douches met warm water.  Mocht er erg veel belangstelling voor het kamperen zijn dan zou er een groter, verwarmd toiletgebouw beschikbaar gesteld worden.  Bij inschrijving kunt u aangeven of u wil kamperen en dit afrekenen.
Naast de optie kamperen zijn er op deze camping een paar huisjes beschikbaar, mocht u hierin interesse hebben kunt u mailen met allroad@lrch.nl waarna we voor u, voor zover nog beschikbaar, een huisje kunnen reserveren tegen vooruitbetaling: trekkershut max 2 personen € 50,- ; huisje 6 persoons met 1 tweepersoons bed en 2 stapelbedden  € 250,- ; boerderijtje 8 persoons met 1 tweepersoons bed en 3 stapelbedden € 265,- .

Ongeveer een week voor de rit ontvangt u een email met meer informatie. We zullen bij de informatiemail ook enkele hotels in de omgeving als tip geven mocht u liever niet kamperen maar wel in de buurt overnachten.

We zien u graag in de witte wieven nacht, 11 november a.s.

Deze rit is niet aangemeld voor de evenementenregeling.

Inschrijving gesloten

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin