Kerstrit 2017 inschrijving gesloten

Datum: 
zondag, 10. december 2017 - 10:00

Het is weer bijna zover. Op zondag 10 december organiseert de All Road Commissie de jaarlijkse Kerstrit.
Deze keer eens in een heel ander deel van Nederland. We gaan naar Friesland en pakken ook een stukje Drenthe mee. Friesland wordt meestal met water geassocieerd maar heeft  meer te bieden. Velen zullen verrast zijn door wat we onderweg gaan tegenkomen.
Naar ons idee hebben we bijzondere locaties gevonden voor start en finish. Bij de start wordt u, zoals u gewend bent, ontvangen met koffie of thee plus wat lekkers. Na de finish krijgt u, na inlevering van het roadbook, een warme snack.
 

De rit begint vanaf 10 uur ergens in de buurt van Heerenveen  en beweegt zich naar het noordoosten.

 

Om in de buurt van de grens met Drenthe te eindigen.
 

Op de eindlocatie treft u ook weer de clubshop aan.


We voeren u langs veel natuurschoon en cultuurlandschappen die het waard zijn om even uit te stappen en  te genieten. Mede daarom is de tussenstop vervallen en is de rit  wat korter gehouden dan voorgaande jaren en kunt u toch nog op tijd huiswaarts.
Traditioneel hebben we ook weer een prijsje voor de mooist versierde auto. Voor de eeuwige roem zorgt een foto in het clubblad.

De inschrijving start 12 november en sluit zondag 3 december om 18.00 uur en staat open voor leden en hun gezinsleden. De tijd na de sluiting hebben we echt nodig voor de laatste voorbereidingen dus zet de deadline in uw agenda. De mail met start- en andere informatie kunt u dan op 4 of 5 december verwachten. Mocht u na inschrijving toch niet mee kunnen rijden laat ons dat dan ook even weten via allroad@lrch.nl
 

Inschrijving gesloten

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin