Off Road

LRCH Extreme Team Trophy 2017

Zaterdag 4 en zondag 5 november SpaarnwoudeDe ultieme test voor mens en machine: de LRCH Extreme Team Trophy op het Off Road terrein van ActionPlanet in Spaarnwoude.

Pinksterweekend Bertrix

Pinkster evenement in de ArdennenNa een uitstap vorig jaar naar Frankrijk zijn we nu weer terug op het gezellige 4x4 terrein nabij het plaatje Bertrix.

Sneeuwwit Bikkelweekend 2017

Het is koud, er ligt sneeuw, het waait en er schijnt soms een waterig zonnetje door de wolken: bikkelweekendweer.

Winterpret in Heerde

Januari is volgens de LRCH traditie een dagje Heerde. De motorcross baan is in de maanden december en januari helemaal ingericht voor 4x4 activiteiten.

Verrassende Offroad in Meppen

Verrassende Offroad locatie in Meppen.Het was een totaal nieuwe locatie voor iedereen. Net iets over de grens bij het Drentse Emmen ligt Fun-Park Meppen.

Bikkelweekend Havelte

Gaan jullie de uitdaging  met ons aan?We nodigen jullie allen uit voor het 9e Bikkelweekend.

Paasweekend

Paaskampeerweekend Furstenau.Het Paaskampeerweekend wordt dit jaar weer traditioneel gehouden op het terrein van Fursten Forest in Furstenau (D) van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april.De

Pinksterweekend Bertrix

Pinksterkampeerweekend Bertrix (Belgische Ardennen)Heeft u zin in een gezellig kampeerweekend vol plezier en terreinrijden, schrijf u dan nu in voor het Pinkster evenement van de Off-road commissie

Offroad evenement Lansard

Offroad evenement Lansard.Op zondag 20 augustus as. organiseert de Offroad Commissie weer een evenement op de Lansard in Eindhoven.

Offroad evenement Overloon

Op 22 oktober is de LRCH voor de tweede keer te gast op het circuit Duivenbos van de MSV Overloon.Op dit 4x4 terrein is er voor ieder genoeg uitdaging te vinden.

Offroad evenement Meppen

Zondag 19 november zijn we voor de tweede maal te gast bij Funpark Meppen in Duitsland. Niet alleen een succes vanwege de immense koeltoren waar je in kan rijden voor een prachtige foto!

Off road in Weeze

tekst: Floor ten Brink, foto's: Floor ten Brink en Onno KuijkenEen nieuw terrein!

File en veel ruimte in Landsard

 verslag en foto's: Floor ten BrinkElk off-roadterrein heeft zijn eigen karakter en charme. Zo ook Landsard bij Veldhoven. Het is bosrijk, dus veel weggetjes tussen de bomen door.

Verslag Offroad dag Oirschot

Oirschot 2015 weer een succes Vorig jaar was de LRCH voor het eerst te gast bij Defensie op het militaire terrein in Oirschot.  Dat was een succesvol evenement. In meerdere opzichten.

Winnend team Bikkelweekend

Bikkels in Havelte

De Bikkels in spe verzamelen zaterdagochtend 21 februari op het terrein van Defensie in Havelte.

Hoor de wind waait door de bomen

De ‘code geel’ vanwege de harde wind schrikt Landroverrijders natuurlijk niet af om 10 januari in Heerde de modder op te zoeken.

Serious Request 2014

Tijdens de LRCH Extreme Team Trophy is er een verloting gehouden onder de toeschouwers. De opbrengst van deze loterij zou naar het goede doel gaan.Hiervoor is dit jaar Serious Request gekozen.

Water worstelen in Markelo.

Het dagevenement in Markelo 2014 zal de boeken ingaan als een uitermate nat evenement. De Offroad Commissie heeft gelukkig op zaterdag nog droog kunnen uitzetten.

Teams Extreme Team Trophy

En de winnaar is.... Team SWAD! Van harte gefeliciteerd heren. 

Verslag Pinksterweekend

Het Pinksterweekend in Bertrix was in één woord geweldig! Gezellige mensen, een leuk offroad terrein en prachtig weer.

Verslag Paasweekend

Het was weer een feest tijdens het Paasweekend in het Duitse Fürstenau. Er waren ruim 200 auto's in geschreven voor dit weekend.

Verslag Bikkelweekend Havelterberg

Het Bikkelweekend in Havelterberg zit er weer op. De Bikkels van 2014 zijn bekend.Het weekend op het militaire oefenterrein had een stormachtig verloop.

Verslag Offroad dag Heerde

Het was modder, modder en nog eens modder. Zo zal het eerste evenement van 2014 van de LRCH de boeken in gaan.Gelukkig hebben ruim 160 leden ervan genoten.

Verslag Offroad dag Markelo

Het was de Offroad commissie gelukt om een nieuw terrein te vinden.Er was toestemming van de motorcross club en de gemeente Markelo om een parcour uit te zetten op de crossbaan.

Verslag Offroad dag Landsard

Iedereen heeft weer kunnen genieten van het, door de Offroad commissie, uitgezette parcours op de Landsard. Door de regen van afgelopen week was het bosrijke terrein behoorlijk nat.

Verslag vanuit de keuken

Bikkelweekend 2013.Wat was het mooi op de weg op zaterdag 16 en zondag 17 februari: anders gezegd: het Bikkelweekend, verslag vanuit de keuken.Na een voorbereidingstijd van enkele maanden, waarin w

Victoria 'to the rescue'

Verslag: het laatste offroad evenement van 2012

Het Laatste offroad evenement van 2012En voor je het weet zit het seizoen er alweer op en heb ik alweer vijf evenementen  meegedraaid als nieuw lid van de off-road commissie en wat heb ik genoten.E

Pinksterweekend Bertrix verslag

Off-road terrein Bertrix stond in opperste paraatheid voor de 80 Laro's met berijders die tijdens de Pinksterdagen zich even heerlijk konden uitleven.

Paasweekend te Furstenau

April doet wat het wil … maar wat was het een prachtig weekend!

Terrein rijden Heerde verslag

Op een prachtige zaterdag in januari, was het heerlijke genieten van de motorcrossbaan in Heerde.De opkomst was goed te noemen met meer dan 180 inschrijvers! De Off-Road commissie had het terrein o

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin